Voor u gaan wij tot het uiterste.

Die belofte maken wij dag na dag waar.
Nog meer dan uw wensen en verwachtingen te realiseren, willen we die overtreffen. We reiken u opties aan waar u zelf nog niet aan dacht en mogelijkheden om van uw huis een echte thuis te maken. Dankzij eerlijke en correcte aanpak verdienen wij uw vertrouwen. Op elk moment - voor, tijdens en na de werken - kan u op ons rekenen. 

Laat uw zorgen aan ons over.

Dankzij onze totaalaanpak hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Alle praktische beslommeringen nemen wij van u over. De ervaring en jarenlange samenwerking met professionele aannemers maken dat we een vlotte opvolging van werken kunnen garanderen.

Investeren in een duurzame en positieve klantenrelatie

Tijdens het renovatieproces hechten wij bijzonder veel belang aan een open en transparante communicatie. In elke fase van het project houden wij u op de hoogte en u kan steeds met al uw vragen bij ons terecht. Liever een telefoontje teveel dan één te weinig…

keuken op maat

Half werk is geen werk

Oog voor detail en zin voor afwerking loopt als een rode draad door alles wat we doen. Van een geraffineerd, uitgepuurd ontwerp, de gedetailleerde uitvoeringsplannen en de uitgebreide meetstaat tot de zorgvuldige materiaalkeuze en de minutieuze uitvoering.

Met beide voeten op de grond

Begrijp ons niet verkeerd, dromen mag u zeker doen, moet u doen zelfs! En wij nemen uw dromen vast om ze in realiteit om te zetten. De veelzijdigheid van ons team maakt dat wij elk ontwerp meteen aftoetsen op zijn uitvoerbaarheid en functionaliteit. Duurzaamheid en kwaliteit zijn de maatstaven voor uw comfort en tevredenheid.

kangoeroewoning

Ontvang het sy-bo lookbook, boordevol renovatie ideeën

Geef hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt meteen een link naar het sy-bo lookbook in uw mailbox. Veel kijkplezier!