Uitbreiding woning

Project B Brugge

 

Opdracht
Een handige bergplaats voor de fietsen en een aangename, praktische leefkeuken, dat waren de vragen van deze bewoners.

Resultaat
Naast een uitbreiding van de bestaande woning bracht sy-bo meer licht in huis via dakkoepels. Daarin lieten we de sfeer van het huis maximaal primeren: modern en strak, afgewerkt met warme toetsen. In de kasten verwerkten we alle technieken, zoals de wasmachine. De bestaande gietvloer trokken we door in de uitbreiding voor een extra ruimtelijk effect. 

 

Opbergruimte op maat
renoveren zonder zorgen
Uitbreiding met natuurlijke lichtinval
Kasten op maat
Ergonomisch opbergen

Ontvang het sy-bo lookbook, boordevol renovatie ideeën

Geef hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt meteen een link naar het sy-bo lookbook in uw mailbox. Veel kijkplezier!