Keuken composiet paddock

Project C Brugge

Situatie

De rijwoning had een aantal oude, onpraktische bijgebouwen en de bewoners hadden nood aan meer leefruimte en licht.

Oplossing

Na afbraak van de oude bijgebouwen creëerden we een nieuwe uitbouw over volledige breedte van het perceel. Dat kreeg een plat dak met lichtkoepel erin. We kozen voor een dekton keukentablet dat heel onderhoudsvriendelijk is, ook bij intensief gebruik. De polybeton werd van binnen naar buiten doorgetrokken en zorgt voor een moderne uitstraling.

Ook de plaatsing van de regenwaterput, de betonplaat en technieken, alsook het pleisterwerk namen we volledig in eigen handen.

Binnen de 4 maanden genoten deze bewoners van hun vernieuwde woning.

De klant aan het woord

“sy-bo staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. Ze helpen meedenken in ons verhaal en zorgen ervoor dat de stress voor de klant zeer beperkt blijft."

Composiet paddock
Composiet paddock
Composiet paddock
Composiet paddock
Composiet paddock