Woning renovatie

Project H OOSTKAMP

 

Situatieschets

Stefanie en Wim wilden graag meer lichtinval op de gelijkvloerse verdieping, en daarnaast een optimale, functionele indeling. Met die wensen ging Sy-bo aan de slag: de gelijkvloerse verdieping werd volledig verbouwd en de ruimtes werden herschikt. Met oog voor comfort, lichtinval en functionaliteit: zo kwam er onder meer vloerverwarming, maar ook nieuwe ramen en heel wat handig maatmeubilair.

Optimaal resultaat

Het resultaat is een lichte woning, letterlijk en figuurlijk. Dankzij de nieuwe ramen en de lichtstraat (of koepel?) boven de keuken is de lichtinval maximaal. Bovendien maakt de mooie interactie met de tuin het plaatje helemaal af.

De vlotte looplijnen, die Sy-bo creëerde, zorgen voor een aangenaam en comfortabel gevoel in de woning. En met de handige, op maat gemaakte, bergruimtes werd het maximum uit deze gelijkvloerse ruimte gehaald.

 

Renovatie intern
totaalrenovatie woning
maatmeubilair
renoveren met een visie
ontwerp op maat
totaal renovatie rijwoning
renovatie van A tot Z

Ontvang het sy-bo lookbook, boordevol renovatie ideeën

Geef hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt meteen een link naar het sy-bo lookbook in uw mailbox. Veel kijkplezier!