Nieuwe keuken

Project S Brugge

 

Situatie

De bewoners droomden van een mooie keuken met een praktische berging en opbergruimte met douchekamer.

Oplossing

We hebben de indeling van de berging geoptimaliseerd door de deuropening te verplaatsen en deze ingewerkt in de kastenwand van de keuken. Hierdoor wordt het ruimtegevoel in de keuken eveneens versterkt. Het uitgangspunt van het ontwerp was maximaal kastvolume creëren. Dankzij de combinatie van natuurlijke materialen en de tablet in composiet creëren we een harmonieus evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en esthetiek.

Na twee maanden konden de bewoners genieten van hun nieuwe interieur.

massieve kasten
composiet
maximale opbergruimte
Kasten op maat
binnendeuren
ergonomische berging

Ontvang het Sy-bo lookbook, boordevol renovatie ideeën

Geef hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt meteen een link naar het Sy-bo lookbook in uw mailbox. Veel kijkplezier!