uitbouw woning smeedijzer

Project V Beernem

 

Opdracht

Meer licht, ruimte en de bureau integreren in huis. Dat waren de wensen van dit gezin.

Resultaat

sy-bo breidde de woning uit en integreerde een gezellige leefkeuken met een mooie bureau. Een project met uitdagingen door de aanwezige draagbalken en –muren. Met deze structurele elementen moesten we uiteraard rekening houden in het ontwerp. We maximaliseerden de ruimte door enerzijds de aparte berging mee op te nemen in het ontwerp, anderzijds door de praktisch maatmeubilair. Op die manier ontstond er extra ruimte, die nog eens in de verf werd gezet door grote raampartijen en dakkoepels.

uitbouw woning smeedijzer
uitbouw woning smeedijzer
uitbouw woning smeedijzer

Ontvang het sy-bo lookbook, boordevol renovatie ideeën

Geef hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt meteen een link naar het sy-bo lookbook in uw mailbox. Veel kijkplezier!